Exciting news! Een paar maanden(26 oktober op exact te zijn) geleden heb ik mijn kledinglijn uitgebracht! Dit is iets wat ik al jaren geleden wou doen, en het is nu eindelijk werkelijkheid geworden. Dus met super veel trots, presenteer ik jullie nu het merk Mattania.

Zoals de meeste van jullie al weten, Mattania is mijn naam. Ik was voor een lange periode opzoek naar de juiste naam maar ik had het gevoel dat het niet allemaal bij mij paste. Wat past nou echt bij mij? Wat zou nou echt bij mij passen zodat ik het met volle passie zou kunnen uitleggen? En toen wist ik het, mijn eigen naam.

What does it stand for? 

The brand stands for the paths of endless love. The endless love of passion for creativity. There is no end. There will always be an infinity cycle when it comes to the brand Mattania.

Ik heb de opleiding Grafische vormgeving gevolgd en mijn diploma voor behaald. Na dat ik klaar was met school, werkte ik elke maandag bij een bedrijf om mijn grafische skills nog meer te laten groeien. Na mijn verhuizing naar Groningen, ben ik er eigenlijk soort van mee “gestopt”. Ik was er nog wel mee bezig maar niet zo actief als altijd. Ik richtte mij volledig op Youtube en mijn blog. Voor een lange tijd had ik het gevoel dat ik iets miste sinds ik naar Groningen was verhuisd. Eindelijk kwam ik erachter! Het ontwerpen miste ik mijn leven! Toen ik met mijn project was begonnen voor mijn kledinglijn, begon ik weer vol enthousiast te worden tijdens het ontwerpen. Wat heb ik dat gemist zeg!

Alle kleding items die nu te koop zijn in mijn shop, zijn dus ook werkelijk door mij gemaakt. Voor mij was het belangrijk dat het een “brand” was die met mij te maken heeft, en zo zie je maar dat alle ontwerpen met beauty en nails te maken heeft. Ik ben super blij met mijn kledinglijn en elke dag geniet ik ervan! Ik ben ook zeer benieuwd hoe alles zal gaan over een aantal jaar en hoe ik er zelf in ga groeien.

Benieuwd naar meer items? Neem dan een kijkje op mijn website mattania.com Voortaan zal er nu ook een knopje in het menubalk zijn als doorverwijzing naar mattania.com

EN!!! Op dit moment is er een korting van 50%!!